Het grootste warenhuis in de Ruitersport

Ruitersport UkDe groene hoeven het grootste winkelwarenhuis in de Ruitersport!

De groene hoeven verzamelt de grootste (online) collecties in de Ruitersport en zet ze voor je op een rij.

Wij plaatsen producten van DivozaRuitersport Sissi, De Kroo, Horze.nl en Medhorses.

Hierdoor hebben wij veruit de grootste collectie in de Ruitersport. De groene hoeven is DE plek om te shoppen, zoeken & vergelijken. Wie verkoopt wat? Scheelt heel wat gesurf. Gevonden wat je zoekt? Met één klik ben je meteen op de juiste plek en hoef je alleen nog maar af te rekenen. Geklikt en toch twijfels? No problem. Zolang je niet afrekent gebeurt er niets. Vrijblijvend surfen, zoeken en shoppen dus!

Onder onze KORTING rubriek vind je alle actuele acties van de grootste online aanbieders in de Ruitersport. Gewoon op 1 plek bij elkaar.

Omdat sommige collecties elkaar overlappen zijn we vooral een prijs vergelijker! Schabrakken… Je hebt ze voor nog geen € 20,00, maar ook van € 175,00. Het is maar net wat je wilt.

Niet gevonden wat je zoekt? Wij hebben een enorm netwerk aan Ruitersportzaken. Deze schakelen we in om voor jou op zoek te gaan naar dat ene exemplaar van dat boek wat er niet meer is, of die laars die je zoooooo graag wilt. Onze Zoek & vind service gaat voor je speuren.

Het komt ook voor dat een bepaald (meestal jouw favoriet & die van je paard) supplement uit de handel gaat. Wij signaleren dat, omdat de ene na de andere aanbieder hem niet meer heeft. Vervolgens gaan wij te rade bij de leverancier, zodat je weet welk alternatief er op de markt is.

Wij horen graag welke paardentips jij hebt. Welk supplement gebruik je? Wat is je favoriete schabrak? (vanaf internet is het best lastig te zien of de schoft goed vrij is, het materiaal stug, of juist slap en dit is informatie die je graag wilt weten voor je een aankoop doet ;-) Vertel het ons! Je helpt er anderen mee.

 

Deel deze pagina: