Paardenverzekering

EquipePaardenverzekering je hoort er niet zo heel veel over, tenzij de paardeneigenaar niet tevreden is…

Een paardenverzekering is geen goedkoop grapje.. Inclusief ziektekostenverzekering ben je jaarlijks ruim 10% van je verzekerde bedrag kwijt. Dan stel je jezelf al snel de vraag: voor hoeveel verzeker ik mijn paard? Bij een te laag verzekerd bedrag loop je het risico dat kostbare ingrepen niet (geheel) verzekerd zijn en bij een hoog verzekerd bedrag betaal je een forse premie. een keuze die alleen jij als eigenaar kunt maken.

Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken eens stil te staan bij een paardenverzekering die gewoon doet wat ze belooft. Wij hebben namelijk zeer goede ervaringen met Equipe Paardenverzekeringen. Dat mag ook wel eens worden gezegd!

Een aantal praktijkvoorbeelden:
Een van onze klanten kocht een paard met OCD. Voorafgaand aan de aanschaf is bij het dier een OCD verwijderd. Navraag bij diverse paardenverzekeringen leverde uitsluiting op het betreffende been op, ongeacht de uitslag van de controle-foto. Equipe zou na akkoord van de controle-foto overgaan tot acceptatie, zonder uitsluitingen.

Onlangs werden wij geconfronteerd met (altijd leuk op zondag) Einschuss. De dienstdoende dierenarts was zo vriendelijk de factuur en verklaring alvast naar de verzekering te sturen. Echter het sturen van de verklaring was er even bij in geschoten. Equipe deed niet moeilijk: als het dier genezen is, mag u eenmalig de dierenartsverklaring achterwege laten. :-) Onze ervaring met het krijgen van een dierenartsverklaring is namelijk niet altijd even hoopgevend. Dagen achter elkaar bellen waar dat ding blijft is geen uitzondering. In een enkel geval bleek in de wachtkamer van de kliniek gaan zitten tot je de dierenarts met een rood hoofd een kamer in ziet schieten om er 20 minuten later met een nog wat roder hoofd triomfantelijk met verklaring uit te zien komen de enige oplossing.

Tot slot: Equipe biedt tegenwoordig nog een unieke dekking:

Dierenartskosten t.g.v. aandoeningen aan het bewegingsapparaat voor Fysiotherapie, Osteopathie of Chiropractie, Stamceltherapie, PRP therapie, Aquatherapie, Shockwave therapie, Tildren infuus, Scintigrafie, MRI scan en CT scan

Neem eens een kijkje bij Equipe Paardenverzekeringen. Het is de moeite waard. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Deel deze pagina: