Over ons

De groene hoeven is er voor jou en je paard(en). Of dat nou je eigen paard is, je professioneel bezig bent in de paarden(sport), een verzorgpony hebt, of op een manege rijdt. Wij zijn er voor jou!

Bij ons vind je de mooiste aanbiedingen, weetjes, wat is handig en what’s hot? Wij verzamelen voor jou de mooiste kortingen en zorgen ervoor dat je regelmatig iets bij ons kunt winnen! Wie wil er nou geen gratis paardencadeaus hebben? Anders je paard wel, want wij kennen de lekkerste snoepjes.

Heeft je paard/ pony onverwachts iets gesloopt, wat direct moet worden vervangen en heb je geen tijd om op een dag verzending te wachten? Check op je mobiel welke ruitersportzaak in de buurt je artikel in de aanbieding heeft. Handig, snel en het bespaart je nog geld ook.

Hiervoor hebben we ook jouw input nodig! Heeft je paard/ pony een mooie nieuwe deken? Show het ons! En wij maken van je paard een heus fotomodel! Of heeft hij zijn mooie nieuwe deken binnen 2 minuten opgeleukt met een beetje modder? Vertel het ons!

Check ons dagelijks! Want we zijn altijd up-to-date.

We wensen je veel (winkel)plezier bij de groene hoeven!

Deel deze pagina: