De 7 musthaves voor een buitenrit te paard

Niets zo leuk en mentaal gezond voor ruiter en paard: een buitenrit. Even verstand op nul en lekker ontspannen rijden, al is dat afhankelijk van de gedragingen van je paard ;-) .  Mocht dat laatste bij je buitenrit te paard nog wel eens een onzekere factor zijn, maar ook als dat niet zo is je weet het maar nooit, dan is het verstandig wat veiligheidsmaatregelen te treffen.

Harry's Horse Starter CapAllereerst een cap. Dit behoeft geen toelichting. De voordeligste is € 24,95; De Harry’s Horse Starter. Klik hier voor de cap voor een prijs die geen excuus kan zijn.

Voor een overzicht van alle caps klik je hier.

 

 

 

SaferiderDe Safe rider app voor als het bij een buitenrit te paard mis gaat:
De App heeft een alarmfunctie waarbij zowel handmatig als automatisch een melding kan worden verzonden. Handmatig kan de ruiter wanneer hij/zij hulp nodig heeft na een val van een paard het alarm naar de geselecteerde buddies versturen. In het geval dat de telefoon geen beweging registreert en de ruiter mogelijk buiten bewustzijn is na een val van een paard, wordt automatisch een alarm verstuurd. De App geeft voor het versturen van het alarm een aantal geluidsignalen. Door simpelweg te bewegen wordt het alarm gereset. Klik hier voor meer informatie.

 

Lifeproof caseHet is wel handig dat je telefoon het nog doet als het een keer onverhoopt mis gaat. De Lifeproof beschermhoes zorgt ervoor dat je telefoon water- stof- en valveilig is. We hebben het met onze eigen telefoon getest (dat was best even slikken als iemand met je telefoon gaat gooien) en hij blijft het gegarandeerd doen! Klik hier voor deze hoesjes.

 

 

 

la-valencio-cloe-bodywarmerEen bodywarmer (of jas al naar gelang het weer), omdat het zoveel bewegingsvrijheid geeft en zakjes bevat :-) . Bodywarmers vind je in ruime keuze hier.

 

 

 

 

Ekkia_Hoesje_voor_GSMOf hij echt heel handig is… maar in de zomer wanneer je met een topje te paard zit moet je je telefoon toch ergens laten….. Klik hier voor deze originele telefoonhouder.

 

 

 

 

Uw bodyprotectorVoor de spannender paarden, of ruige buitenrit te paard: de bodyprotector. Ze zijn er vanaf € 49,95 en je vindt ze hier. 

 

 

 

 

super-safety-veiligheidslampWanneer het vroeger donker wordt, vergeet dan niet een lamp, een veieligheidshesje en fluorescerende beenbeschermers te dragen. Je vindt ze hier.

 

 

 

 

Veel plezier met je buitenrit te paard!

Deel deze pagina: